14 Şubat, 2019 - Sektörel

Sosyal Medya: Biz, anlık paylaşımlar, kampanyalar ve sürpriz gelişmeler!

Hangi sosyal medya kanallarında varız? Instagram, Facebook ve diğer kanallar. Kampanyalar, anlık paylaşımlar, gelişmeler ve daha bir çok sürprizimiz için bizi takip etmeyi unutmayın.

World Food İstanbul 2019 Fuar’ında bizde varız!

4 – 7 Eylül arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan ‘’WorldFood İstanbul’’ etkinliğinde Altınköy Gurme olarak biz de yerimizi alıyoruz. Uluslararası bir etkinlik olan WorldFood, yeni tedarikçilere ulaşmayı, yeni ürün ve yenilikleri keşfetmeyi ve ön planda kalmak için verimli iş ortaklıkları kurmayı hedefleyen nitelikli gıda alıcılarını kendine çekiyor. WorldFood İstanbul katılımcıları, tüm gıda sektörünü temsil eder.

Gıda ürünleri alımıyla ilgilenen işletmelerle iletişim kurarak, kendi ürünlerinizi tanıtarak, yeni müşteriler kazanıp satışlarınızı arttırmanıza büyük olanak sağlıyor. Fuar, gıda sektörü dışında sağlık ürünlerini de kapsar. Bu kadar fazla ürünü sergileyen ve satış imkanı sağlayan fuar her sene yüzlerce kişiye ev sahipliği yapıyor. WorldFood İstanbul yeni işletmecilere ulaşmayı, yeni gıda ve içecekleri keşfetmeyi ve satışlarını üst planda tutmak, verimli iş ortaklıkları kurmayı hedefleyen nitelikli gıda işletmecilerini kendine çekiyor. Fuar hakkında daha fazla bilgi için resmi sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

WorldFood da Neredeyiz ?

Hall: 6 / Stand: D142
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul

WorldFood Online Davetiye

Davetiyenizi almak için tıklayınız.

Eğer sende yüzde yüz organik, doğal Altınköy Gurme ve Yöresel Lezzetlerini denemek istiyorsan seni standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Davetin hazır, haydi bekliyoruz.☺

Altınköy ile tanıştınız mı?şimdi iletişime geç