5 Şubat, 2019 - Sektörel

Altinkoygurme.com Yayında: Web sitemizi tüm detaylarıyla keşfet!

Bizi daha yakından tanıma fırsatı sunan web sitemiz, nihai tüketicilerin ürünlerimize özel online satın alma hizmeti bulunuyor. Ayrıntılı bilgi almak ve hizmetlerimizden faydalanmak ve daha fazla bilgiye ulaşmak için haberin detayını ziyaret edin.

Uluslararası gıda fuarı #WorldFoodİstanbul

Fuara Genel Bakış

WorldFood İstanbul gelenekselleşmiş fuarları ile gıda tedarikçilerinin buluşma noktası olmuştur. Tüyap Kongre Merkezinin ev sahipliğini yaptığı 4 gün süren “World Food İstanbul 2019 ” fuarı ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Fuarın her günü oldukça kalabalık ve verimliydi. Fuar; yurt dışı işletmelerin Türk gıda sektörünün tanıtılması, sektördeki ehemmiyetli bireylerle ve müşterilerle irtibat kurması ve coşku verici yeni bir pazarda mahsullerini tanıtması için ideal bir ortam oldu.

WorldFood İstanbul, katılımcılara B2B platformu için kaliteli bir ortam sunmuş oldu. Fuarda ürün alımıyla ilgilenen perakende zincirleri ve gıda toptancı firmalarından gelen çok sayıda temsilciyle direkt irtibat kurarak satışlarımızı artırmak, ürünlerimizi tanıtmak ve yeni alıcılar kazanmak için büyük bir fırsat elde etmiş olduk.


Altınköy Fuar Değerlendirmesi

Öncelikle ekibimizle katıldığımız bu özel fuarda hem yurt dışı ziyaretçilerimiz, hemde yurt içi ziyaretçilerimiz ile tanışma ve teklif verebilme fırsatı bulabildiğimiz için büyük bir memnuniyet içerisindeyiz. Üretimde tamamen doğallıktan yana oluşu ve kimyasal kullanmayışımız başarımızın anahtarıdır. Akhisar, Zeytinliova’da 2011 yılında kurulmuş olan butik tesisimiz de öncelikli ilkemiz olan “Yenilikçi, Özellikli ve Doğal Ürün” hedefimiz ile ambalajlı Zeytin ve Zeytinyağı sektöründe ki üretim faaliyetlerimizi paylaştık.

Ham madde temininden başlayarak Bahçeden-Sofraya kadar, üretim, satış – pazarlama zincirinin her aşamasında ürün kalitesinin ve izlenebilirliğinin korunmasını sonuna kadar en üst düzeyde sağladığımız konusunda ziyaretçilerimizi bilgilendirdik.


Altınköy Standı

Ürünlerimiz hakkında akıllarda en ufak soru bırakmadık. Altınköy Yöresel ve Gurme Lezzetlerini tüm temsilci ve ziyaretçilerimize büyük bir özveri ile tanıttık, fikir alışverişinde bulunduk. Müşteri portföyümüze genişlettik.


Ziyaretçimizden gurme ürün grubumuzdan olan “Altınköy Gril Zeytin” yorumu


Fuar boyunca standımızı bir an olsun yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, müşterilerimize ve misafirlerimize gönülden şükranlarımızı sunarız. Bir sonra ki organizasyonlarda görüşmek üzere, hoşçakalın..

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Etmeyi Unutmayın!
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter

Altınköy hakkında daha fazla bilgi edin.

Damak tadınız yeni deneyimlerle zenginleşecek. Yöresel ve klasik ürünlerimizin yanı sıra yeni özel dolgulu ve gurme lezzetlerimizi keşfedin. Tüm ürünleri keşfet 

Soru, görüş ve önerilerinizi müşteri iletişim formumuz ile bize hızlıca gönderebilirsiniz.

Toptan Fiyat Teklifi almak için tıklayın.

Altınköy Gurme & Yöresel Lezzetler

Altınköy ile tanıştınız mı?şimdi iletişime geç